Prijzen en Voorwaarden

Heeft u binnenkort een evenement, een feest of een product/bedrijfspresentatie of heeft u een andere fotografie opdracht, afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een prijs bieden die voor u bijzonder aantrekkelijk is. MD-Photography werkt niet met vaste prijzen, waarom teveel betalen als er maatwerk geleverd moet worden? Neemt u daarom vrijblijvend contact op. Kosten voor het reizen buiten Almere zijn 0,29 euro per kilometer (afstanden worden bepaald met de ANWB routeplanner).

Foto's opleveren:
Al uw foto's worden (uiteraard bewerkt) volgens de gemaakte afspraken op hoge resolutie aangeleverd, zodat u altijd zelf kunt nabestellen of uw foto's digitaal kan delen.

Foto's online:
Wilt u uw foto's online delen met uitsluitend mensen die u hiervoor toestemming verleent? MD-Photography kan dit voor u in orde maken.

MD-Photography is niet aansprakelijk voor schade of gevolgschade. Ondanks dat MD-Photography alles in het werk stelt om de levering op de door u vooraf bepaalde datum af te leveren, kan hiervoor geen garantie worden gegeven.

Gebruik foto's:
De foto's mogen uitsluitend gebruikt worden wanneer:
- Vooraf schriftelijk toestemming is verleend, en
- de naam MD-Photography bij de foto's wordt vermeldt.

Het copyright van alle afzonderlijke afbeeldingen op deze website berust bij MD-Photography. Een ieder die deze afbeeldingen wilt gebruiken, in welke vorm dan ook, dient contact op te nemen met MD-Photography.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.