Model, portret en/of beauty fotografie

Wil jij graag een fotoshoot voor je portfolio, een serie foto's als cadeau voor je vriend of vriendin, of vind je het leuk om een dag fotomodel te zijn? Tijdens de fotoshoot heb je ruim de gelegenheid om van kleding te wisselen. Breng gerust een ruime variatie mee. Trendy kleding (chique of casual) is erg welkom, maar sportkleding, strandmode of lingerie kan natuurlijk ook. Gemiddeld duurt een shoot tussen de 3 en de 4 uur. Tijdens deze shoot kan een vakkundige visagiste je meerdere keren opmaken en je kapsel aanpassen. De foto's krijg je (bewerkt) aangeleverd op cd/dvd in een high resolutie formaat om af te drukken en in lage resolutie voor op een website, hyves of facebook.

Bij het maken van portret, fashion/beauty en familie foto's werkt MD-Photograpy vaak samen met Anna-Margreet van der Vis Samen met de viasgiste gaat u een mooie make-up uitzoeken, en zult u samen gaan kijken naar uw gezichtsvormen zodat de sterke punten in uw gezicht naar voren komen. Ook kijken we samen naar een bijpassend kapsel. Neem meerdere kledingsets mee in de stijl zoals u graag op de foto wilt. Denk aan; glamour, stoer, sportief, zakelijk etc. Samen met de fotograaf en de styliste kiezen we de beste outfits uit. De kosten voor visagie bedragen € 50 bovenop de kosten voor de fotoshoot en hiervoor krijgt u dan 2x visagie en kapsel.

Lingerie / Fine art naakt (18+)

Tijdens de lingerie shoot laten we zien hoe mooi je bent. We leggen de nadruk op de prachtige vormen die je gekregen hebt of waar je al jaren zo hard voor traint. Puur, uitdagend, stoer of verleidelijk? Jij bepaalt welke kant we van je vastleggen in deze erotische fotoshoot. Door de juiste aanwijzingen te geven fotograferen we jou op een smaakvolle manier zodat het niet ordinair wordt.

Fine-art naakt fotografie benadrukt de sterke punten van jouw lichaam, want jouw lichaam is uniek en hier mag je trots op zijn! Jouw prachtige en sensuele vormen kun je op een smaakvolle wijze laten vastleggen tijdens een naakt fotoshoot Naakt fotografie komt het beste tot zijn recht als deze tijdloos en puur is. Dus géén complete decors, maar de kracht van het lichaam benadrukken door middel van licht. Een prachtig silhouet waarbij alleen je rondingen zichtbaar zijn of een speelse foto gecombineerd met een intense blik. Vanuit onze ervaring kunnen we je stap begeleiden om een pose te krijgen die natuurlijk en sensueel is en past bij fine art naakt fotografie. En deel uiteraard ook jouw ideeën, het resultaat van jouw naakt fotoshoot moet helemaal naar wens zijn!

Familie & kinder fotografie

Professionele familiefoto's maak je niet dagelijks. Daarom helpt MD-Photography u daarbij. Wij verzorgen prachtige familiereportages voor het hele gezin. Een familieportret moet niet standaard en te geposeerd zijn. Een familieportret is het mooist als er spontaniteit aan te pas komt. wij kunnen deze foto's zowel in de studio als op locatie voor u maken.

Zwangerschaps- & babyfotografie

Wat is er mooier dan een klein hummeltje dat groeit in je buik? Laat dit moment vastleggen en laat jullie herinnering aan deze mooie tijd voor altijd vereeuwigen. Tijdens een sessie van 1 tot 1,5 uur maken we een prachtige serie foto's van je zwangere buik. Samen met allerlei accessoires, hierbij kunt je denken aan schoentjes, muisjes, knuffeltjes, geboortekaartje, sokjes etc. Heb je zelf een leuk idee? Geef dit aan en we gaan samen kijken wat mogelijk is!

baby fotografie is een vak opzich. Het vergt veel geduld en zorgzaamheid.
Op deze leeftijd slapen de kleintjes vaak nog veel en kan je ze, al slapend, op allerlei manieren fotograferen. Het beste is de shoot te plannen tussen de 6 en de 15 dagen oud.Tijdens de shoot maken we ook detail foto's zoals; oogjes, voetjes, handjes, oortjes. Wij bedenken, samen met jullie en/of aanwezigen, de poses en alles gaat in overleg en uiterst voorzichtig.Er kunnen allerlei accesoires gebruikt worden zoals: mutsjes, aankleding, favoriet dekentje, knuffeltje, mandjes etc.

De shoot kan plaatsvinden in de studio of bij jullie thuis. Aan jullie de keuze. Als jullie kiezen voor een studioshoot, is er natuurlijk ook aan de nieuwe mama's gedacht. Er is een bank aanwezig waar de mama's (en papa's) lekker op kunnen rusten en een magnetron voor flesvoeding. Na de sessie krijgen jullie de mooiste foto's op cd, in kleur en zwart wit. Zo hebben jullie de eerste dagen van jullie baby op een prachtige manier vastgelegd.

Bedrijfsreportages en evenementen

U bent trots op uw bedrijf en laat dat graag aan anderen zien. Wij helpen u daarbij met professionele foto's van uw bedrijf, producten en productieprocessen. Ook voor recepties en jubilea, de opening van uw nieuwe pand en groepsfoto's kunt u bij ons terecht. MD-Photography belicht uw evenement van alle kanten. Naast het vastleggen van unieke momenten maken we overzichtsfoto's, sfeerbeelden, groepsfoto's en mooie portretten. In goed overleg bepalen we wat de beste manier is om uw evenement te vereeuwigen. De doelstelling kan verschillen van persfoto's maken tot een blijvende herinnering creeren voor uw gasten. Bij de voorbereiding hoort bijvoorbeeld ook het afstemmen van de kleding van de fotograaf op uw evenement: van spijkerbroek tot smoking. Reportage fotografie wordt onder andere toegepast op: klantenseminars, bedrijfspresentaties, product lanceringen en personeelsfeesten. Wij zorgen er in ieder geval voor dat er door middel van beelden een prachtige indruk achterblijft van uw evenement.

Product- en/of reclamefotografie

Zodra u een standaard productfoto of reclamefoto nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben aantrekkelijke prijzen voor kleine en grote aantallen product- of reclamefoto's. Wij leveren de foto's aan op CD of DVD, in hoge en in lage resolutie (geschikt voor drukwerk en beeldscherm). En maken alle beelden indien gewenst online toegankelijk (beveiligde server) zodat u altijd en overal kunt beschikken over uw productfoto's. MD-Photography draagt alle auteursrechten volledig aan u over, u kunt de foto's dus voor ieder doel (her)gebruiken zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.